Karijerno savjetovanje za mlade

Ako se prepoznaješ u nekom od narednih redova:

- nezaposlena si mlada osoba;
- srednjoškolac/srednjoškolka si i treba ti pomoć u izboru fakulteta;
- student/studentkinja si i razmišljaš o budućem zaposlenju i razvoju karijere;
- zaposlen/a si i nailaziš na određene teškoće u komunikaciji sa kolegama ili nadređenima ...

Pozivamo te da se prijaviš na ciklus radionica o karijernom savjetovanju koje će voditi psihološkinja i savjetnica transakcione analize, Sonja Radović.

Radionice će se održavati četvrtkom u 19.30h u Omladinskom klubu Budva, počev od 17. novembra do 8. decembra. Aktivnost se odvija povodom globalnog mjeseca razvoja i upravljanja karijerom, koji za cilj ima podizanje svijesti o ulozi i važnosti efikasnog karijernog vođenja kako bi se omogućio pristup pristojnom radu, karijerama i podrška naporima za rast tokom ekonomskog oporavka.

Ciklus radionica se organizuje u okviru redovnih aktivnosti Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti.

Prijave su otvorene do 15. novembra. Broj mjesta je ograničen. Prijave su obavezne putem linka: https://forms.gle/XsVJyRYtrY95mmzb9

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti