Karnevalske majske večeri počinju večeras takmičenjem rok bendova

Manifestacija “Karnevalske majske večeri” počinje večeras u 21h, nastupima rock bendova iz Crne Gore i Srbije, koji će se takmičiti za vrijedne nagrade

Rock bendovi koji će svoje umijeće pokazati na trgu ispred Starog grada su: “RefugeeJesus&Apostles”, “Jack Lupino & The Ledtovers” i “The Grupa” iz Budve, “Kružni tok” iz Bara, bendovi “Esid radio” i “Winged” iz Podgorice, “Štrajk mozga” iz Nikšića”, i bend “Eastock” iz Užica.

Najbolji bendovi, koje izabere komisija stručnih lica, biće vrijedno nagrađeni, te trećeplasiranu grupu očekuje novčana nagrada u iznosu od 300 eura, drugoplasirani bend će dobiti 500 eura, dok pobjednik odlazi sa nagradom od 1000 eura.

Ono što je od još većeg značaja, prvoplasirani i drugoplasirani bend kao nagradu dobijaju posebnu priliku da nastupaju i sjutra, 30. aprila, i to kao predgrupe YU Grupi, koja nastupa sa početkom u 22 časa, u okviru “Večeri bajkera”.

U okviru sedmodnevne manifestacije "Karnevalske majske večeri”, koja traje od 29. aprila do 5. maja, ispred zidina Starog grada nastupaće i “Sanja Ilić i Balkanika”, Jelena Rozga, “The Grupa”, a pojaviće se i legendarni sastav “The Books of Knjige”, u ulozi voditelja programa Velike međunarodne karnevalske povorke.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti