Katastar zbog korone suspendovao rad sa strankama

Uprava za nekretnine zbog proglašenja epidemije koronavirusa na cijeloj teritoriji Crne Gore, od 23.07.2020.godine privremeno suspenduje rad sa strankama u svim Područnim jedinicama i u Upravi.

Stranke svoje pravo mogu ostvariti putem telefonske komunikacije i elektronske pošte, kao i korišćenjem dostupnih elektronskih servisa, na brojeve i email adrese objavljene na sajtu www.nekretnine.co.me. Eventualne prigovore na rad Područnih jedinica možete prijaviti direktoru Uprave za nekretnine na kon.tel. 020/444-003, 020/444-056 i na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti