Ko kaže da nema posla: Hotel Plaza poziva sve, otvoren konkurs

Ko kaže da nema posla, u to nas je razuvjerio luksuzni hotel Plaza, u kompleksu TQ Plaza, koji je objavio konkurs za prijem radnika.

Upravo Budva će ovoga ljeta biti mjesto gdje će svi oni koji žele da rade moći da zasnuju radni odnos. To je  saopšteno u menadžmentu TQ Plaze, koja gazduje ovim hotelom. Menadžment hotela, kako ističu,  je konstantno u potrazi za stručnim kadrom, te potražuje : Šefa recepcije, glavne domaćice, domaćice, osoblja recepcije.

"Ukoliko želite siguran posao, na prestižnoj lokaciji u organizovanom timu pošaljite svoj CV na zvaničan mail hotela: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj +382 68 855 999
Svoje savršeno ljeto provedite u Budvi", poručuju u menadžmentu.

Plaza je moderan i luksuzan hotel u srcu prijestonice turizma, grada Budve, Hotel Plaza nalazi se na 350 metara udaljenosti od budvanske promenade i na samo 700 metara od Starog grada. U svojoj strukturi ima 74 prostrane smještajne jedinice (apartmana, family rooms, double rooms, superior apartmants..) sa veličanstvenom terasom koja gleda na morsku obalu. Restoranski dio hotela garantuje
udobnu atmosferu i gastronomski užitak u svakom zalogaju. Pažljivo pripremani doručak gosti će moći da konzumiraju i na svježem vazduhu terasnog dijela Hotela.

Hotel Plaza naslanja se na Shopping Center TQ Plaza, te je gostima hotela na dohvat ruke bogata ponuda mode, kozmetike, suvenira i prehrambenih proizvoda.

 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti