Kod hotela Park: uhapšen Budvanin, za dvojicom se traga

Budvanska policija uhapsila je Iliju Pavlovića 34) iz Budve uhapšen je sinoć zbog sumnje da je zajedno sa Kemalom Kadićem (46) i Mirzom Kadićem (22) iz Bijelog Polja ukrao oko 2.000 eura, tri mobilna telefona i druge lične stvari. Za dvojicom Bijelopoljaca se još traga. To se dogodilo na zemljanom parkingu kod hotela “ Park”.

"Budvanskoj policije je, 28. juna, neposredno nakon ponoći anonimno prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na jednom parkingu u Budvi. Izlaskom na lice mjesta nisu zatečena lica. Oko 01.10 časova službenici Hitne medicinske pomoći su obavijestili policiju da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupila tri lica, sa povredama iz nasilja.", saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici su od njih prikupili obaviještenja na okolonosti zadobijenih povrede, kada su naveli da im je, dok su se nalazili ispred svog vozila na parkingu, prišla grupa lica, njih sedam ili osam, koji su tom prilikom saopštili da su policijski službenici i naložili im da izvade sve lične stvari na auto. Po njihovom kazivanju, ova lica su ih nakon toga fizički napala, zadajući im upotrebom palica udarce po glavi i tijelu.", dodaje se u saopštenju.

Iz UP ističu da je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici ovaj događaj kvalifikovao kao krivično djelo razbojništvo.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti