Komunalci očistili deponiju na Zavali

Radnici Radne jedinice “ Čistoća” Komunalnog preduzeća reagovali su nakon prijave gradjana i uklonili gomile smeća, šuta i raznog otpada, koje je neko deponovao nedaleko od kompleksa Dukley gardens na Zavali.

“Ovoga jutra obavještavamo naše poštovane sugrađane, koji zajedno sa nama teže ka što ljepšem izgledu našeg grada, da smo juče, odmah po prijavi, izašli na pomenutu lokaciju. Zemljište je u vlasništvu elitnog naselja na Zavali, pa je shodno tome procedura kod čišćenja i odvoza materijala drugačija. Naša ekipa RJ Čistoća je, u toku jučerašnjeg dana, odvezla dva puna grajfera materijala (smeće, šut, drugi građevinski materijali... Moramo naglasiti da je slika, koju dajemo na uvid, nastala na kraju jučerašnje akcije, te se može primijetiti da je većina materijala uklonjena. Zahvaljujemo našim sugrađanima što prijavljuju probleme”, poručuju iz Komunalnog preduzeća.

Fiksni broj za reklamacije:

033 452 512
033 452 562
033 452 511

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti