Komunalno i vrtićani očistili Slovensku plažu (FOTO)

Radnici Radne jedinice “Čistoća” Komunalnog preduzeća zajedno sa našim sugrađanima, a u susret Danu planete Zemlje (22. aprila), očistili su dio Slovenske plaže.

“Srećni smo što i ove godine imamo priliku da zajedno sa našim drugarima ukažemo na važnost očuvanja životne sredine.Ovim putem se zahvaljujemo mališanima vrtića Vini Pu Budva, njihovim vaspitačima, kao i koordinatoru eko tima vrtića Marini Jovanović,  na doprinosu za ljepši izgled naše pješčane obale”, navode iz Komunalnog preduzeća.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti