Komunalno: ozelenili centar grada

Radnici Radne jedinice “ Zelenilo” Komunalnog preduzeća ozelenili su danas dvorište zgrade u ulici 13. Jul, u centru grada.

“Naučno je dokazano da zelena boja odmara oči, a zeleno okruženje nikad nije bio važnije nego danas. S toga smo se, kako bismo centru grada dali prirodniji, mediteranski izgled, opredijelili za sadnju čempresa, žive ograde, juke, sitnog ukrasnog zelenila i trave. Sa lijepim proljećnim danima, aktivnije su i naše akcije ozelenjavanja grada, kako bismo u toplo ljeto ušli sa destinacijom koja turistima oduzima dah”, navode iz Komunalnog preduzeća.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti