Komunalno preduzeće: Deponija na brdu iznad Poštanskih zgrada

Komunalno preduzeće objavilo je fotografije deponije na brdu iznad Poštanskih zgrada u naselju Babin Do.

“Poštovani sugrađani, dajemo vam na uvid fotografije novonastale "deponije", od strane nesavjesnih pojedinaca.Ruglo, kako slobodno možemo nazvati trenutno stanje ove lokacije,  je jednom od najstarijih budvanskih naselja dalo sliku jednog neurednog i ružnog mjesta za život.
Apelujemo na građane da ne bacaju smeće na mjestima gdje nije predviđeno, jer to stvara ružnu sliku grada.NE BACAJ SMEĆE, POKUPI GA! “ poručuju iz Komunalnog preduzeća.


PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti