Komunalno uputilo apel gradjanima

Komunalno preduzeće uputilo je apel gradjanima:

“ Poštovani sugrađani, na fotografiji je jedan od naših radnika RJ Zelenilo, koji se svakodnevno trudi da pored užeg gradskog jezgra i naselja u sporednim ulicama budu uredna i prijatna za život.
Zelenilo je nešto što je prioritet kada je u pitanju Budva, u smislu da treba raditi na tome da ga bude što više, ali se isto tako mora i održavati, kako bi bilo urednoNa fotografijama možete vidjeti da nam je ovog puta, kao i puno puta ranije, to onemogućeno. Šišanje travnate površine trimerom, kao i orezivanje žive ograde nije bilo moguće sprovesti tog dana, jer nesavjesni sugrađanin, kako saznajemo, već pet dana drži šut na javnoj površini”, navode iz Komunalnom preduzeću.

Još jednom apelujemo, zbog dobrobiti našeg grada, da vodite računa o tome gdje i kada odlažete šut.

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko veće količine, pozovite našu službu i dogovorite odvoz šuta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti