Koncert Dejana Cukića povodom Dana Opštine

Povodom Dana Opštine Budva, Turistička organizacija opštine Budva organizuje program na trgu ispred Starog grada u petak, 22. novembra.

16.00 Dječiji program
16.30 klapa “Harmonija”
17.00 Gradska muzika Budve
18.00 Dejan Cukić i “Spori ritam”


Ostaje da se vidi da li će ove godine nastup Cukića privući posjetioce, imajući u vidu da su koncerti organizovani prethodnih godina, povodom Dana opštine, kada su nastupali Knez, a potom i grupa Galija, doživjeli fijasko.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti