Koncert grupe "Harmonija" - "Budvanske večeri 2021"

Koncertom ženske vokalne grupe Harmonija, počele su ovogodišnje „Budvanske večeri“.

Program realizuje Turistička organizacija opštine Budva u skladu sa aktuelnim mjerama zaštite od virusa COVID 19.

Festival "Budvanske večeri" promoviše lokalnu kulturu i tradiciju u periodu glavne turističke sezone i podrazumijeva nastupe gradske muzike, klapa, grupa i kulturno-umjetničkih društava sa ovog podneblja, u Budvi i Petrovcu, odnosno na platou ispred hotela "Avala" i na šetalištu pored JU„Crvena komuna“.

Realizacija programa festivala tokom jula i avgusta će zavisiti od epidemiološke situacije na budvanskoj rivijeri, pa još jednom molimo sve građane i goste da poštuju aktuelne mjere zaštite od virusa COVID 19.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti