Kontrole kovid potvrda se nastavljaju: u fokusu tržni centri i ugostiteljski objekti

Inspekcije Uprave za inspekcijske poslove nakon današnjih novih mjera za spriječavanje širenja epidemije, pojačaće svoje kontrole. Naročito će u fokusu biti provjera kovid potvrda u unutrašnjosti ugostiteljskih objekata, u tržnim centrima, diskotekama i noćnim klubovima.

Napominjemo ugostitelje da u svakom objektu treba da bude imenovano lice koje će kontrolisati nošenje maski, držanja distance, korišćenje dezinfekcionih sredstava, kontrolu ulaska gostiju u objekte koji su navedeni u Odluci da moraju da imaju jedan od uslova da bi mogli da uđu u objekat (vakcinisana lica sa dvije doze vakcine, PCR test ne stariji od 72 sata i da od preležanog virusa nije proslo vise od 180 dana, ni manje od 14 dana, brzi antigenski test ne stariji od 48 sati).
Apelujemo na građane da poštujte mjere kako bi izbjegli prekršajnu i krivičnu odgovornost.
Naše inspekcije postupaju prioritetno po prijavama građana, pa pozivamo odgovorne pojedince da prijave nepravilnosti na naš besplatni call centar 080/555-555 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti