Kosovari krali po Baru i Ulcinju

Barska i ulcinsjka policija uhapsila je tra kosovska državljanina D.B. (28), G.C. (28) i N.R. (44), zbog osnovane sumnje, da su počinili četiri krađe po baru i Ulcinju. pomenuta krivična djela.

Naime, D.B, G.C. i N.R. su, kako se sumnja, 08. maja 2014. godine, počinili krivično djelo teška krađa u naselju Štoj – Ulcinj, na način što su po dolasku do prodajnog objekta „Jadran“ koji se nalazi u pomenutom naselju, D.B. i G.C. obili prozor objekta i iz unutrašnjosti otuđili veću količinu cigareta, dok je N.R. nadzirao prilaz objektu.

Sumnja se da su D.B, G.C. i N.R, u noći između 07. i 08. maja 2014. godine, počinili krivično djelo teška krađa koristeći isti „modus operandi“, na štetu apoteke „Vitamin plus“ locirane u Bulevaru Revolucije u Baru, kojom prilikom su otuđili izvjesnu sumu novca.

D.B, G.C. i N.R. se sumnjiče i za tešku krađu počinjenu u noći između 04. i 05. maja 2014. godine, na štetu prodajnog objekta „Jel 2“ lociranog u mjestu Veliki Pjesak – Bar, kojom prilikom je otuđen novac i veća količna različitih vrsta cigareta.

Prethodno su, D.B, G.C. i N.R. su, kako se sumnja, u noći između 01. i 02. maja 2014. godine, počinili tešku krađu na štetu apoteke „Beladonna“, koja se nalazi u ulici Imama Karađuzovića u Baru, kojom prilikom su otuđili novac u iznosu od 100 eura.

O pomenutim događajima je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo.

Nakon lišenja slobode D.B, G.C. i N.R. su, u zakonskom roku, uz izvještaj predati nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti