Prva nagrada filmu „Kotor za sva doba“

Prva nagrada filmu „Kotor za sva doba“

 

Film Dušana Vulekovića „Kotor za sva doba“, na petom Međunarodnom Festivalu turističkog i ekološkog filma Silver Lake Tourfilm Festival – SILAFEST, je napravio izvanredan uspjeh – dobio je nagradu Plavi Dunav za najbolji turistički promotivni film.

Na festivalu, koji se održava pod pokroviteljstvom Međunarodnog komiteta festivala turističkih filmova – CIF, su predstavljena 54 filma iz 28 zemalja.

Film „Kotor za sva doba“ rađen je u koprodukciji kotorske Turističke organizacije, Luke Kotor i Pomorskog muzeja Crne Gore.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti