Kotoranin uhapšen sa 33 grama heroina

Inspektori hercegnovske policije uhapsili M.K. (33) iz Kotora, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi, raspolažući operativnim saznanjima i postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija lociranih u Dobroti – Kotor koje koristi M.K.

 

Pretresom stana u spavaćoj sobi je pronađeno i izuzeto pvc pakovanje koje je sadržalo oko 33 grama materije za koju se posumnjalo da je opojna droga heroin. Prilikom pretresa pronađena je i vaga za precizno mjerenje. O rezultatima pretresa obaviješteno je Više državno tužilaštvo u Podgorici. Vještačenje pomenute materije u Forenzičkom centru potvrdilo je da je u pitanju opojna droga heroin.


Protiv M.K. je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti