Za kraj "Ljeta dobrog ukusa" fešta na brodu "Vodena kočija"

Kraj “Ljeta dobrog ukusa”

 

Posljednju ovogodišnju feštu iz programa „Ljeto dobrog ukusa“ Turistička organizacija Tivat priređuje na brodu „Vodena kočija“ 22. avgusta, od 20.30 časova, kada je planirano isplovljavanje broda i vožnja po Bokokotorskom zalivu.

 

 

- U ponudi ovog prestižnog broda, koji u svom sastavu ima i restoran, naći će se specijaliteti mediteranske kuhinje - crni i crveni rižot, riblja pašteta, girice, pohovani oslić, lignje, salata od krtole - upotpunjeni specijalitetima jela od žućenice, predstavljenih u programu Žućenica fešta. U zabavnom dijelu učestvuju Duje i „Castelnuovo bend“ sa prijateljima, i folklorni ansambl „Boka“. Cijena ulazice sa konzumacijom specijaliteta mediteranske kuhinje po principu švedskog stola, za ovo veče iznosi šest eura – najavljuju organizatori ove večeri. Takođe podsjećaju da će u ponudi broda „Vodena kočija“ biti i à la carte ponuda - izbor jela s jelovnika po važećem cjenovniku .

 

- Ovim događajem Turistička organizacija Tivat privodi kraju organizaciju Tivatskih ljetnjih fešti za 2013. godinu, koje smo počeli sa velikim koncertom Kikija Lesendrića i „Pilota“ 27. juna. U toku jula i avgusta smo organizovali još četiri koncerta poznatih izvođača sa ex-Yu prostora, sajam vina, izložbu suvenira i starih zanata, sportsku manifestaciju „Urban socker“, kao i gastro manifestaciju Ljeto dobrog ukusa, koja je i ove godine izazvala veliku pažnju i interesovanje turista. Radi se o gastro manifestaciji koja ima za cilj promociju cjelokupne turističke ponude Tivta, posebno gastrokulturnih vrijednosti, kao i promociju Tivta kao destinacije za svačiji ukus i džep – ističu iz TO Tivat.

 

 

Izvor Photo: http://vijesti.me 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti