Krao pente u ulcinjskoj marini

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj identifikovali su lice za koje se sumnja da je u marini Kacema u Ulcinju sa tri plovila otuđilo tri vanbrodska motora, tzv. pente. 
 
Službenici OB Ulcinj su, 22. avgusta 2014. godine, s tim u vezi zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Ulcinju podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv A.K. (34) iz Ulcinja, zbog osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela krađa. 
 
Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je A.K. krivična djela počinio u noći između 20. i 21. avgusta 2014. godine na način što je u marini Kacema, na Maloj plaži u Ulcinju, prišao trima plovilima, u vlasništvu N.B, A.A. i A.N, sa kojih je otuđio po jedan vanbrodski motor – pentu (ukupno tri) tako što je prethodno upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage polomio katance kojima su pente bile obezbijeđene. On se, kako se sumnja, nakon toga udaljio sa lica mjesta. 
 
Događaj je Dežurnoj službi OB Ulcinj, 21. avgusta 2014. godine oko 09,20 časova, prijavio jedan od vlasnika plovila. Službenici OB Ulcinj su o događaju obavijestili ZODT u Ulcinju koji je kvalifikovao krivična djela. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a preduzete su i druge službene mjere i radnje na osnovu kojih je A.K. identifikovan i sjutradan procesuiran ZODT.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti