Krstarenje turskim lađama hit u svijetu

Krstarenje turskim lađama ili kako se na lokalnom jeziku kaže Guletima, je jedna od trenutno najpopularnijih opcija za putovanje i pravi hit među turistima koji posjećuju ovaj dio istočnog Mediterana.

11.jpg

22.jpg

33.jpg

44.jpg

Riječ je o tradicionalnim, izvorno turskim, drvenim i širokim brodovima, specifičnog orijentalnog luksuza, šarma i arhitekture. Kompanija UMDC Yachting group u okviru koje od 2001. godine posluje Gulet Bound, specijalizovano preduzeće koje se bavi rentiranjem ovih plovila, ima u svojoj ponudi preko 250 ovakvih lađa, klasifikovanih u tri kategorije: Standard, Lux i VIP.

gulet_1.jpg

gulet_2.jpg

gulet_3.jpg

gulet_4.jpg

gulet_5.jpg

 

http://plovidba.me

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti