Legendarni BBC-jev urednik nazvao budvansku obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu! Featured

Snimak nastupa Charlotte de Witte u Crnoj Gori ide ubrzano prema prvom milionu gledalaca, a veliku globalnu podršku dao joj je i ključni akter elektronske scene, legendarni BBC-jev muzički urednik Pete Tong, koji je, tokom ekskluzivnog intervjua sa belgijskom superzvijezdom, nazvao budvansku obalu oko tvrđave  Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu!

Na Tongov upit kako se našla na Mogrenu Charlotte je izjavila: “Bila je to saradnja s EXIT festivalom kojom su pokrenuli koncept u kojem dovode DJ-e na prelijepe lokacije odakle streamuju njihove nastupe. Imala sam sreću da sam dobila priliku da prva nastupim na prelijepoj lokaciji u Crnoj Gori. Snimali smo tokom zalaska sunca i bilo je čarobno.”

 

InfinitX presents Charlotte de Witte 'New Form' III: Rave On Time:

https://www.facebook.com/120785061266604/videos/988662504940586/

 

Malo koji DJ i producent na planeti ima uticaj kakav Pete Tong ima na svijet dance muzike u proteklih 20 godina. Kao urednik i glas vodećeg radija Europe, BBC-jevog Radio 1, Pete je, ponajviše kroz program Essential Mix i Essential Selection, postao vrhunski muzički autoritet i jedna ključnih osoba u industriji protekle dvije decenije. Njegov izuzetan rad osigurao mu je i nezvaničnu titulu globalnog ambasadora plesne elektronske muzike.

 

Nastupom Charlotte de Witte Exit je lansirao svoj novi projekt InfinitX koji će, kako je i sama umjetnica opisala Peteu Tongu, u promociji destinacija spajati najveća muzička imena sa najlepšim lokacijama širom svijeta. Stream seta snimljenog na staroj austrougarskoj tvrđavi Mogren, sa koje se pruža fantastičan pogled na Jadransko more i budvansku obalu, dosad je na društvenim mrežama i online video servisima pogledalo 930.000 ljudi širom svijeta. Publika sa svih kontinenata i preko stotinu zemalja, pokazala je oduševljenost kako Charlottinom muzikom i pojavom, tako i prirodnim ljepotama lokacije izrazivši veliku želju da posjete Crnu Goru.

PODIJELI

More in this category: « Svjetski dan turizma

K2_AUTHOR

primorskenovine
Login to post comments

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti