Lokalni akcioni plan za mlade Opštine Budva

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i živiš na području opštine Budva, imaš priliku da daš doprinos procesu izrade Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Budva za period 2025-2026. godine.

Želimo da čujemo tvoje mišljenje i stavove, jer će dobijeni rezultati ukazati koje su tvoje potrebe, interesovanja i izazovi sa kojima se susrećeš, i koje mjere i aktivnosti treba da sadrži Lokalni akcioni plan, u cilju ostvarivanja tvojih interesa i potreba.

Popuni upitnik! Daj svoj doprinos!

https://forms.gle/gXXMTDZi2pfzjYNfA

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti