Luksuz u oblacima: Najviši restoran na svijetu nalazi se u hotelu u Šangaju

Restoran Heavenly Jin, koji se nalazi na 120. spratu hotela J Shanghai Tower i 556,36 metara iznad zemlje, zvanično je proglašen za "najviši restoran u zgradi" što je zabilježeno i u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Od otvaranja, gosti su hvalili restoran zbog visokokvalitetnog gastronomskog iskustva koje donosi i usluge", rekla je Jenny Zhang, generalna direktorica hotela J Shanghai Tower, u izjavi koju prenosi klix.ba

"Dočekujemo goste i prijatelje iz cijelog svijeta s iskustvom višeg nivoa iznad oblaka", napomenula je.

Heavenly Jin se nalazi na 100 metara većoj visini od prethodnog rekordera od 441,30 metara, koji je 2011. godine postavio At.mosphere, koji se nalazi na 122. spratu u Dubaiju Burj Khalifa. Taj restoran je prvi put otvoren u januaru 2011. godine, prema Guinnessovoj knjizi rekorda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti