Mark Knight, senzacija ljeta!

MARK KNIGHT, SENZACIJA LJETA

 

U diskoteci Top Hill u okviru "Super Star" večeri 21 avgusta, prvi put u Crnoj Gori, nastupiće legendarni Mark Knight. Poznat po tome sto je pomjerio granice kad je u pitanju elektronska muzika.

 

Njegovi setovi sa izuzetno eksplozivnim basovima su nešto što trese pozornice širom svijeta.

 

 

Nezaobilazno ime na svim svjetskim festivalima, Mark Knight je osnivač jedne od najpoznatijih izdavačkih kuća ikad "Toolroom Records" pod čijim okriljem je izdao i nevjerovatan remiks "Man with the red face" od Laurent Garniera, "Downpipe", "Devil walking", " Good times".

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti