Maskirani razbojnik dolijao

Novljanin Borko Rečević (30) završio je u spuškom zatvoru, gdje je odlukom sudije za istragu kotorskog osnovnog suda Špira Pavićevića upućen juče.

Jednomjesečni istražni pritvor određen mu je zbog za sada dvije dokazane pljačke budvanskih kladionica. Rečević je u noći subotu na nedljeu uhapšen nakon što je opljačkao kladionicu u polovnom centru Potkošljun, u koju je upao maskiran sa nožem u ruci.

Od radnice je uspio da uzme 800 eura iz kase, ali su mu lisice na ruke inspektori kriminalističke policije stavili pet minuta kasnije, kada je pokušao da pobjegne.

Policija je prethodno blokirala taj dio grada, jer je Rečević prijavljen pola sata ranije, kada je takođe maskiran ušao u kladionicu u Veljim Vinogradima, gdje je pokušao da takođe je opljačka, ali kada je vidio da u njoj ima igrača pa  je pobjegao.


Njemu se na teret stavlja i pljačka kladioncie Premijer u koju je početkom januara upao , takođe maskiran sa nožem i oteo 800 eura iz kase.

 

foto: youtube

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti