Masovna imunizacija počinje

U svim crnogorskim gradovima na više od 140 punktova danas počinje masovna vakcinacija protiv Covid19, saopšteno je iz Vlade.

Stanovnici opštine Budva vakcinu će moći da prime na šest punktova u prostorijama Crvenog krsta u Budvu i Petrovcu, u terminu od 8:00 do 20:00 sati.

U Crnoj Gori je do sada prvu dozu vaccine primilo više od 40. 000 građana, dok je revakcinicano njih 24. 000. 

Poštovanje epidemioloških mjera, kako su saopštili iz Vlade, neophodno je i u periodu između primanja prve i druge doze vakcine, kao i petnaestak dana nakon revakcinacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti