Paklena trojka iz Majamija u Kotoru!

Paklena trojka iz Majamija u Kotoru!

 Danny D’Brito, Tony Livadas i Anthony Pisano izazivaju Vas sjutra veče na hedonistički ples u kotorskoj diskoteci Maximus

 

Da li ste se nekada zapitali kako izgleda clubbing u vrućem Majamiju? Ukoliko jeste, dio odgovora naći ćete u subotu u diskoteci Maximus, jer je to krajnja destinacija trojke Brass Knuckels, inače rezidenata prestižnog kluba LIV koji se nalazi u Majamiju. A ukoliko niste, samo ćete se prijatno iznenaditi, jer ovaj trojac obećava nezaboravnu zabavu.

 

 

Brass Knuckles je DJ trojka koju čine producent Danny D’Brito, DJ Tony Livadas i DJ Anthony Pisano. Prvenstveno su se udružili kako bi radili remixe poznatih elektro - pop i house hitova, ali se kreativnost omakla kontroli. Svoj prvi remix “Beautiful Monster” izbacili su 2010. godine, da bi već 2012. godine izbacili svoj prvi singl “Bad Habits”, koji se nalazi na vrhu top lista radio stanica Floride. Ipak, ova trojka nastupa i sa live setovima, koji uključuju gitare, saksofon i bubnjeve, a za nastup u Maximusu najavljuju veliko iznenađenje.

Takođe, osnivači su žurki “The Electric Circus” za koje vlada veliko interesovanje, jer su ulaznice uvijek rasprodate. Nastupali su sa nekim od najvećih imena iz svijeta elektronske muzike: Steve Aokijem, Carl Coxom itd. , a nakon ture po Aziji i Evropi, dolaze u Kotor.

Naravno, nezaobilazni su i nevjerovatni performeri novosadske plesne grupe Alternacija, kao i atraktivne plesačice sa Ibice koji su zaduženi da vam noć učine nezaboravnom.

Ulaznica za nastup Brass Knuckels-a košta 6 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti