Mediteranski sportski centar odbijen- ne može upotrebna dozvola

Sekretarijat za urbanizam Opštine Budva odbio je zahtjev Mediteranskog sportskog centra da  sportskom objektu kojim gazduju, najvećem u Budvi izda upotrebna dozvola.

" Odbija se zahtjev Mediteranskog sportskog centra za izdavanje upotrebne dozvole za izgrađeni  objekat - sportski centar" piše u rješenju koje potpisuje sekretar za urbanizam Stevo Davidović. Riječ je o sportskom centru koji je izgrađen prije više od dvije decenije u kome treniraju brojne sportske ekipe, a svojevremeno su časove fizičkog vaspitanja održavani za učenike Srednje mješovite škole " Danilo kiš".
U obrazloženju se navodi da Mediteranski sportski centar nije dostavio originalnu dokumentaciju: pravosnažnu građevinsku dozvolu za predmetni objekat izjavu izvođača radova da je objekat izgrađen u skladu sa građevinskom dozvolom, izjavu nadzornog organa da je objekat izgrađen u skladu sa građevinskom dozvolom, izjavu vodećeg projektanta, elaborat originalnih terenskih podataka izvedenog stanja, ovjeren od strane licencirane geodetske organizacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti