Megapromet donirao novo vozilo patronažnoj službi Doma zdravlja Budva

Da uspješan biznis, porodična tradicija dobrog poslovanja i društvena odgovornost prema zajednici u kojoj živi i radi mogu da se paralelno realizuje svjedoči lijep primjer budvanske kompanije “ Megapromet” koja je danas poklonila patronažnoj službi Doma zdravlja automobil Fiat 500 L- cros, vrijedan 12.500 eura.

Megapromet, koji gazduje lancem od 10 supermarketa ovim nadtavlja humanirane aktivnosti. Ključeve automobila pomoćniku direktora Doma zdravlja Nikoli Božović uručio je izvršni direktor Megaprometa, Balša Mitrović.
“Veliko mi je zadovoljstvo da u ime kompanije Megapromet uručim donaciju Domu zdravlja i da na jedan simboličan način pomogne ustanovi na kojuse svi mi gradjani Budve svakoga dana oslanjamo. Nadam se da ćemo ovom donacijom doprinijeti da svoje zadatke izvršavaju na još lakši i efikasniji način. Zahvalio bih se Domu zdravlja za sve što čine za nas, svoje gradjane i ovim želimo da im pokažemo da cijenimo njihovu požrtvovanost i posvećenost na očuvanju zdravlja”, poručio je Mitrović.
Zahvaljujući se kompaniji Megapromet i Mitroviću koji kontuinirano pomažu Domu zdravlja, zamjenik direktora Nikola Božović je naveo da će ovom donacijom biti poboljšan rad patronažne službe.

“Ovom vrijednom donacijom biće značajno poboljšan rad patronažne sluźbe kako bi lakše odgovorili izazovima pandemije tako i redovnim radnim aktivnostima ”, kazao je Božović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti