Megapromet u humanitarnoj akciji za Narodnu kuhinju

Kompanija Megapromet koja upravlja lancem supermarketa u Budvi, postavila je u svim svojim prodajnim objektima posebne boksove u kojima kupci mogu da ostave donaciju za Narodnu kuhinju.
Preporučuje se da ljudi dobre volje kupe brašno, šećer, ulje iili tjestenine, koje će biti prosljedjene Narodnoj kuhinji.
Primjera radi za tri eura u Megamarketu se može kupiti 2 kg brašna, po kilogram šećera i tjestenina i flaša ulja.
Pohvaljujemo humanitarni gest Megaprometa!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti