Ministarka zdravlja posjetila DZ Budva: Pohvala za rezultate i uspješno zbrinjavanje svih pacijenata tokom sezone

Ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović nastavila je obilazak zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori posjetom Domu zdravlja Budva.

Ministarka je pohvalila rezultate ove zdravstvene ustanove koja je tokom sezone uspješno zbrinjavala i redovne i COVID pacijente, kako crnogorske državljane tako i strance.

U isto vrijeme, ministarka je zahvalila Crvenom krstu i Milici Vučinić koji su olakšali posao zdravstvu privremenim ustupanjem na korišćenje prostorija u kojima su izdvojeni COVID pacijenti.

U razgovoru sa menadžmentom DZ Budva konstatovane su ključne tačke na čijem unapređenju, u realnim rokovima, treba raditi. Jedna od osnovnih tema su unapređenje kadrovskih i prostornih kapaciteta.

U narednom periodu ministarka će nastaviti obilazak zdravstvenih ustanova.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti