Mitrović najbolji menadžer

Priznanje za uspješno, savjesno i odgovorno rukovodjenje porodičnom kompanijom Megapromet doo Budva, dodijeljeno je njenom izvršnom direktoru Balši Mitroviću.

Prestižno priznanje „Najbolji menadžer“ namijenjeno je najodgovornijim menadžerima, koji rukovode kompanijama koje uspješnim poslovanjem doprinose pozitivnom poslovnom okruženju u Crnoj Gori i najmanje tri godine zaredom imaju najbolji bonitet, najviši rejting, i nikada se nisu nalazile na crnoj listi poreskih dužnika. Samo priznanje predstavlja potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada.
Bonitetna kuća Solvent Rating drugi put zaredom dodjeljuje prestižno priznanje „Najbolji menadžer“ najuspješnijim rukovodiocima u Crnoj Gori koristeći evropsku metodologiju izračunavanja boniteta.
Prema navodima Bonitetne kuće kompanija kojom rukovodi Balša Mitrović konstantno se nalazi na bijeloj listi poreskih obveznika i važi za jednu od najuspješnihijih kompanija na tržištu Crne Gore a naširoko prepoznata kao uspješno porodično preduzeće.Njegovo savremeno poznavanje novih trendova na tržištu i planovi za budući razvoj i rast preduzeća od velike su važnosti i značaja, čime kompanija uspješno prati savremene trendove u trgovini prilagodjavajući se svim modernim promjenama na tržištu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti