Mjesna zajednica Stari grad podržala mjere i pozvala gradjane da ostanu doma

Budva-Savjet MZ Stari grad obavještava javnost, narocito građane opštine Budva da u potpunosti podržava odluke koje je donijelo Koordinaciono tijelo opštine Budva, naročito u dijelu koji se odnosi na Stari grad.

Svi clanovi Savjeta MZ Stari grad su jedinstveni u mišljenju da treba preduzeti sve mjere koje preporučuje SZO i država Crna Gora na sprječavanju sirenja epidemije korona virusa, uključujući i zatvaranje svih šetališta u Budvi, plaža, , javnih zelenih površina , kao i boravka u i oko Statog grada licima koji ne stanuju u njemu , ne rade ili nemaju poslovni prostor u njemu. Apelujemo na gradjane da striktno postuju sve izdate naredbe.OSTANIMO DOMA!”, navodi se u saopštenju Mjesne zajednice.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti