Mobilni punktovi za vakcinaciju

Ministarstvo zdravlja od danas je omogućilo imunizaciju svim građanima na nesvakidašnjim lokacijama , u autobusima koji će obilaziti sve crnogorske gradove.

U saopštenju Ministarstva zdravlja navedeno je da  osim  već postojećih 140 vakcinalnih punktova, dva savremena autobusa, u kojima će se vakcinacija organizovati od 8 do 20 sati, u petak, subotu i nedjelju biće u  Budvi i Ulcinju, nakon čega će obići i ostali dio države.
"Građane će vakcinisati stručne medicinske ekipe iz lokalnih domova zdravlja, uz podršku kolega iz Podgorice i Instituta za javno zdravlje", saopšteno je iz ministarstva.
Prvi dan vakcinacije u mobilnim punktovima u Budvi i Ulcinju pratiće direktor Instituta za javno zdravlje dr Igor Galić i načelnica vakcinacije dr Milena Popović Samardžić.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti