Mogren u novom ruhu otvara vrata

Početak maja u Hotelskoj grupi ''Budvanska rivijera'' biće u znaku otvaranja najvećeg hotelskog kompleksa kompanije Slovenske plaže kao i hotela Mogren koji za ovu sezonu nakon renoviranja Gradske kafane novim izgledom i ponudom spremno otvara vrata za stare i nove posjetioce Budve.Ono što svakako obilježi boravak svakog turiste koji edolazi u Budvu jeste nezaobilazna posjeta gradskoj kafani Mogrena. Dosljdnost kvalitetu, raznovrsnosti ponude i gostoprimstvu ostaje imperativ novog ruha hotela Mogren i poziv dadobre navike ne treba mijenjati.

Ovaj projekat i obimna investicija još jedan jepoduhvat Hotelske grupe na polju unaprjeđenja kvaliteta, čime se nastoji da hotel Mogren uprkos starosti objekta, očuva neprikosnovenu poziciju kultnog gradskog mjesta.Parcijalno renoviranje hotela ''Mogren'', osim u dijelu gradske kafane, podrazumijevalo je adaptaciju centalnog hola, lobija i recepcije, prostora nekadašnjeg expres restorana, kao i javnih toaleta. Najveći akcenat u adaptaciji postavljen je u ugostiteljksom dijelu, koji je podrazumijevao i dodatna ulaganja u zamjeni dotrajalih instalacija i potpune modernizacije kuhinjskog dijela. Ukupna investicija adaptacije planirane u hotelu Mogren iznosi cca 1.500.000 €.

Renoviranjem gradske kafane i lobija hotel Mogren, Budva kao i svi njeni gosti će dobiti potpuno novo mjesto i novu tačku okupljanja, atradicionalnom gostoprimstvu koji je prepoznat u okviru Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''.

Posebno raduje činjenica da će gradska kafana u novom konceptu ponude biti aktuelna i u zimskom periodu rada hotela, raznovrsnim muzičkim dešavanjima, jer je u toku prethodnih godina to bio evidentan nedostatak, a i kako bi se samo gradsko jezgro Budve dodatno oživjelo.I turističko naselje Slovenska plaža će prvih dana maja početi sa radom u dijelu kompleksa koji ima kategoriju 4 zvjezdice, od ove sezone imaće nov, komforan, adaptirani restoran. Novi restoran prilagođen modernom načinu posluženja pružiće komforniji i veći broj mjesta u samom restoranskom prostoru.

U toku je promocija Majskih aranžmana po cijeni punog pansiona od samo 29,00€ i ovoga puta sa posebnim popustima za najmlađe i mogućnost kasnog odlaska iz hotela.

Lux dio Slovenske plaže kao i hotel Mogren, u sezoni 2017 su imali povećanje broja noćenja za čak 15% u odnosu na sezonu 2016.

Prema povratnim informacijama touroperatora sjeverne Evrope, Slovenska plaža će ove godine imati zapaženo učešće u ukupnom prometu destinacije Crne Gore, jer je već na prethodno održanim sajmovima broj rezervacija pojedinih agencija prevazišao prošlogodišnje i to za 30% a ovaj Resort je u poudi TUI Nordic- a među tri najprodavanija hotela Mediterana.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti