Mojkovčaninu 15 dana zatvora i 120€ novčana kazna zbog vožnje neregistrovanim vozilom u alkoholisanom stanju

Dana 19.11.2023.godine okrivljeni D.F (1977) iz Mojkovca oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanu kaznu u iznosu od 120€.

Njemu je kazne nakon sprovedenog hitnog postupka izrekla sutkinja Magdalena Mijić.
Odlukom sutkinje su potvrđeni navodi optužnog akta Uprave policije OB Budva, kojim je okrivljenom stavljeno na teret da je sinoć u Budvi upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 g/kg. 
Osim kazni, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji CG u trajanju od 5 mjeseci i 5 kaznenih bodova, koje će po pravosnažnosti rješenja izvršiti Uprava policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti