Morsko dobro prijavilo: betoniranje u Pržnu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom prijavilo je budvanskoj Komunalnoj policiji i inspekciji betoniranje u Pržnu, koje se izvodi mimo odobrenja.

"Saglasno redovnim aktivnostima, Služba za kontrolu i održivi razvoj morskog dobra izvršila je kontrolu područja opštine Budva, na lokaciji Pržno i sačinila Službenu zabilješku. Službenom zabilješkom je konstatovano da  korisnik lokacije na prostoru ispred restorana “Langust”, na dijelu stepenica i dijelu plaže izvodi radove na izgradnji betonskih zidova i izlivanju platoa sve sa ciljem proširenja ugostiteljske terase označene br. 12.2. Ovim radovima predmetna stepeništa se stavljaju van funkcije. U neposrednoj blizini izvršeni su radovi na rušenju gornjeg dijela potpornog zida i izvode se radovi na izgradnji novih A/B stepeništa. Predmetni radovi izvode se bez odobrenja i dozvole. Ista je na dalje postupanje upućena Komunalnoj policiji i inspekciji Opštine Budva", rečeno je Primorskim novinama u JP " Morsko dobro"

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti