Morsko dobro daje u zakup lokaciju na Svetom Stefanu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobro objavilo je juče javni poziv za javno nadmetanje za zakup privremene lokacija na Svetom Stefanu.

-Predmet  javnog  poziva  je  zakup privremene  lokacija za montažno-demontažni privremeni objekat, ugostiteljski objekat sa terasom, na kat. parceli 295/1 K.O. Sveti Stefan, lokacija označena brojem 11.11 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine: P objekta = 35m2, P terasa =45m2

Početna cijena sezonskog zakupa: 8.391,00€

Ugovor se zaključuju za 2022. godinu računajući od dana zaključenja ugovora do  31.12.2022. god.  uz mogućnost godišnjeg produženja za period od 1 ( jedne ) godine, odnosno do 31.12.2023.

Javno nadmetanje pod uslovima koji će obezbijediti poštovanje Preporuka i mjera nadležnih tijela za suzbijanje zarazne bolesti, će se obaviti dana 30.12.2021.godine u 13,00 časova u Sali na prvom spratu poslovne zgrade Javnog preduzeća.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti