Morsko dobro gradi pristanište kod Svetog Tome

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je tender za izradu idejnog rješenja i glavnog projekta za izgradnju pristaništa Sveti Toma.

Kako se navodi u javnom pozivu u koji su Primorske novine imale uvid za ovu javnu nabavku iz kase javnog preduzeća biće izdvojeno 25 hiljada eura. Projektnim zadatkom je predviđena izgradnja pristaništa za čamce i brodove u Bečićima ispod crkve Sveti Toma.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti