Morsko dobro objavilo tender za ugostiteljske terase

Javno preduzeće “ Morsko dobro” raspisalo je juče

J A V N I P O Z I V ZA JAVNO NADMETANJE ZA ZAKUP TERASA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA PREMA
IZMJENAMA I DOPUNAMA PROGRAMU PRIVREMENIH OBJEKATA U ZONI MORSKOG DOBRA
ZA PERIOD 2019-2023.GODINE


Predmet javnog poziva je zakup zemljišta u državnojsvojini za postavljanje terasa ugostiteljskih objekata u zonimorskog dobra u opštini Budva.
1. Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat- terasa ugostiteljskog objekta, na dijelu kat. parcele 3046/1 K.O. Budva, u okviru lokacije označenebrojem 4.31 terasa T 3 u Izmjenama i dopunama programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine T=50m2

Početna cijena korišćenja/zakupa: 2.300,00 €

2. Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat- terasa ugostiteljskog objekta »Horizonti«, na dijelu kat. parcele 1473/2 K.O. Bečići, lokacija označena brojem 10.6 u Izmjenama i dopunama programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P1=30m2 , P2=30m2.

Početna cijena korišćenja/zakupa: 2.760,00 €

3. Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat - terasa ugostiteljskog objekta »Nini«, na dijelu kat. parcele 1473/2 K.O. Bečići, lokacija označena brojem 10.14 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P1=32m2, P2=48m2

Početna cijena korišćenja/zakupa: 3.680,00 €

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti