Morsko dobro: Počela sanacija staze ka Mogrenu I

Obavještavamo javnost da će Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, u periodu od 23.04.2021. do 10.05.2021. godine izvoditi radove na sanaciji staze plaže Mogren I, koja je oštećena usled vremenskih neprilika, a kako bi staza bila bezbjedna za posjetioce i sređena za predstojeću turističku sezonu.
" Nadamo se da će se radovi izvoditi bez prekida, u kontinuitetu. U periodu izvođenja radova staza će biti onemogućena za korištenje iz bezbjednosnih razloga, stoga molimo građane za razumijevanje",
navode iz Morskog dobra.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti