Morsko dobro popravlja pristanište u Petrovcu

Na osnovu vanredno iskazane potrebe Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore za izvršenjem poslova na hitnim sanacijama obale, Služba za uređenje i izradnju morskog dobra prioritetno je uvrstila u Plan hitnih sanacija stavku: sanacija oštećenog čeonog djela pristaništa u Petrovcu u ukupnoj dužini 9 metara.

Kako su saopštili iz Morskog dobra oštećenje je uočeno u predhodnih nekoliko dana.


“Ugovoreno je da radove izvede firma “Ađi Invest” d.o.o. iz Nikšića, u okviru cjelogodišnjeg ugovora na poslovima sanacije obale, a koje u potpunosti finansira Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.Zbog izuzetno loših vremenskih uslova i jakih talasa, izvođač nije bio u prilici da tokom proteklih dana kamene blokove vrati u prvobitno stanje, stoga će popravka oštećenih dijelova biti završena odmah po stabilizaciji nevremena, koju očekujemo u naredna 2-3 dana”, ističu u Javnom preduzeću.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti