Morsko dobro pozvalo korisnike da zaključe anekse ugovora

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore poziva sve zakupce/korisnike kupališta i privremenih objekata na teritoriji opštine Budva da u narednih 10 dana pristupe zaključenju Ankesa ugovora za tekuću 2022. godinu, a sve u cilju blagovremene pripreme predstojeće turističke sezone koja zvanično počinje 1. maja.

Ovim putem pozivamo zakupce/korisnike da kontaktiraju ili posjete Službu za ustupanje na korišćenje morskog dobra i upravljanje lukama i to:
- za produženje Ugovora za privremene objekte kancelariju broj 1-kontakt 033 452 709;
- za produženje Ugovora za kupališta kancelariju broj 6-kontakt 033 452 709.

Foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti