Morsko dobro prijavilo i prekoračenje ugostiteljske terase u Seljanovu

U skladu sa redovnim aktivnostima, Služba za kontrolu i održivi razvoj morskog dobra, izvršila je kontrolu područja opštine Tivat, lokacija Seljanovo i sačinila Službenu zabilješku.

“Naime, službenom zabilješkom je konstatovano da se na lokaciji br. 5.28, korisnika  u važećem Programu privremenih objekat u zoni morskog dobra u opštini Tivat za period 2019-2023. godine, nalazi objekat zatvorenog tipa zastakljen sa svih strana, kao i prekoračenje površine terase cca 40m2. Predmetni objekat nije u skladu sa UT-uslovima broj 0208-1146/3 od 13.05.2021. godine. Ista je na dalje postupanje upućena Sekretarijatu za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat”, navode iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti