Morsko dobro prijavilo: Na Svetom Stefanu kupalište nije uređeno po pravilniku

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom prijavilo ke Upravi inspekcije da zakupac kupališta na istočnoj svetostefanskoj plaži nije ga uredio po pravilniku.
Sačinjena je službena zabilješka:
“ Saglasno redovnim aktivnostima, Služba za kontrolu i održivi razvoj zone morskog dobra je izvršila kontrolu kupališta oznake 21F u važećem Atlasu crnogorskih plaža i kupališta za period 2019-2023. godine u opštini Budva i sačinila Zapisnik broj: 0103-1696/3 od 27.07.2022. godine.
Naime, zapisnikom je konstantovano da korisnik nije organizovao kupalište u skladu sa Uslovima za organizaciju kupališta, kao ni u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu uređenosti i opremljenosti i uslovima korišćenja kupališta na moru.Ista je na dalje postupanje upućena Upravi za inspekcijske poslove(odsjek za turističku inspekciju)opštine Budva”, piše u zabilješci.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti