Morsko dobro raspisalo je tender za zakup hotelskog kupališta ispred "Avale

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za davanje u zakup hotelskog kupališta na plaži Brijeg od Budve ispred hotela " Avala".

" U Budvi, dio plaže Brijeg od Budve (“Ričardova glava”) ispred hotela “Avala“ u dužini od 80 m/površine 1430 m2, od hotelskog bazena, odnosno zapadnog kraja plaže, istočno osnovom šetališne staze u zaleđu u dužini od 53 m1, zahvatajući kat.parcele 3046 i 2436/3 KO Budva, sa pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 4A u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.
Tip kupališta:hotelsko
U okviru kupališta može se odobriti: terasa površine 100 m2
Minimalna cijena korišćenja/zakupa( za kupalište i privremeni objekat ): 7.460,00 €", piše u javnom pozivu

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti