MUBI - Online platforma za gledanje filmova besplatna preko Cadmus Cineplexa

#OstaniDoma i gledaj besplatno filmove na jednoj od najboljih EU online platformi – MUBI čiji smo od ove godine partneri!MUBI je filmski distributer i producent. Osim toga, MUBI je takođe i online pretplatnički servis sa kolekcijom filmova koja se stalno mijenja. Svakog dana MUBI dodaje novi film koji ostaje korisnicima na usluzi 30 dana.

Cadmus Cineplex kao jedini član Europa Cinemas mreže iz Crne Gore je dobio ekskluzivno pravo da se njegovi posjetioci priključe jednoj od najvećih EU online platformi za gledanje filmova – MUBI, koja koristi najmodernije sisteme sigurnosti prilikom registracije korisnika.

MUBI platforma vam omogućava izbor od 30 fantastičnih filmova u svakom trenutku. Ono što MUBI čini jednom od najposjećenijih online platformi je i činjenica da osim filmova, poseduje kritike i komentare mnogih filmskih kritičara kao i mogućnost pristupanju online filmskim studijama! Svi filmovi imaju engleski titl, a većina ima opciju biranja titla i nekog drugog EU jezika. Svemu tome možete pristupiti sasvim besplatno tokom prva tri mjeseca! Nakon toga možete nastaviti svoju registraciju ili prekinuti članstvo po okončanju besplatnog perioda koji Vam je Cadmus Cineplex obezbijedio.

U trenucima kućne izolacije važno je da ne zaboravimo na kinematografiju kao veoma važnu kariku naše kulture, a sigurni smo da će vam MUBI platforma u tome pomoći.

Priključi se online platformi MUBI i gledaj filmove 3 mjeseca BESPLATNO a onda odluči o daljem članstvu:
https://mubi.com/cadmuscineplex

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti