MZ Babin do očistila pješačku stazu

MZ Babin obavještava da je pješačka staza očišćena do kraja- od Komoševine do Akva parka.
Staza je djelimično zahtjevna, ali sporim hodom idealna za uživanje u pogledu na morsko prostranstvo. Posebnu čar daju primorski borovi na jednom dijelu staze. Na jednom dijelu valja biti oprezan jer je stazica uska i strma ali vrijedi napraviti svaki korak!

Optimalna šetnja traje 2- 2 i po' sata. Nije za malu djecu i starije koji nisu u kondicijiu, a veća djeca bi obavezno trebalo da budu uz nadzor roditelja ili neke odrasle osobe.
Šetnjom se prolazi kroz sela Seoce i Prijevor što je takođe lijep doživljaj.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti