Na tenderu plaža na Svetom Stefanu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za ustupanje u zakup dijela istočne svetostefanske plaže.

Na tenderu je:

U Svetom Stefanu, dio istočne plaže Sveti Stefan, u dužini od 60 m¹/ površine 1200 m2, dio kat.parcele 1883 KO Sveti Stefan, u zahvatu od granične linije kat. parcela br. 1316/2 i 1320 KO SvetiStefan, istočno u dužini od cca 60,00 m1, sa pripadajućim akvaprostorom, lokacija označena kao 21E u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.

Lokacija se nalazi unutar zaštićenog područja. U skladu sačlanom 40 Zakona o zaštiti prirode („Sl.list Crne Gore“, br. 54/16) korisnik/zakupac  je dužan da za obavljanje radnji, aktivnosti i djelatnosti u zaštićenom području pribavi dozvolu odAgencije za zaštitu prirode i životne sredine.

Tip kupališta: javno-porodično

U okviru kupališta može se odobriti: plažni bar od 18m² bez terase + konzervator za sladoled (1 kom)

Minimalna sezonska cijena zakupa: 6.935,00€

Otvaranje ponuda je 6. avgusta

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti