Dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim učesnicima INFOFESTA 2013

Dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim učesnicima INFOFESTA 2013


Glavna festivalska nagrada za najbolji kompanijski nastup na jubilarnom XX INFOFEST-u ravnopravno  je dodijeljena  kompanijama SAGA Beograd i ČIKOM Podgorica.
Na završnoj svečanosti dodijeljene su i ostale nagrade:

INFOFEST 2013 dodjeljuje pohvalu autorima Igoru Đuriću, Milošu Veskoviću, Delta holding Beograd, za rad “Kako povezati?”.

INFOFEST 2013 dodjeljuje specijalno priznanje grupi autora Slobodanu Nedeljkoviću, dr Predragu Đikanoviću, Dušku Sivčeviću, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije za rad “Produženje registracije vozila na ovlašćenim tehničkim pregledima”.

Za inovativnost u predstavljanju turističke ponude Crne Gore na bazi informaciono-komunikacionih tehnologija dodjeljuje se priznanje Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Dodjeljuje se priznanje kompaniji Crnogorski Telekom za najznačajniju festivalsku komercijalnu objavu novih rješenja za unapređenje mreža i servisa učinjenu na INFOFEST-u 2013.

Za izuzetan doprinos afirmaciji Festivala informatičkih dostignuća kroz organizaciju XI Međunarodne konferencije regulatornih tijela u sektoru elekronskih komunikacija pod nazivom “Zaštita interesa korisnika usluga elektronskih komunikacija” dodjeljuje se posebno priznanje Agenciji za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost i Međunarodnoj uniji za telekomunikacije.

Za kvalitativan doprinos INFOFEST-u kroz organizaciju III Menadžment savjetovanja poštanskih uprava regiona pod nazivom “Digitalna teritorija pošte” dodjeljuje se posebno priznanje Pošti Crne Gore.

Dodjeljuje se pohvala kompaniji GAMA SYSTEM iz Ljubljane za inovativan pristup analizi podataka sa društvenih mreža u rješenju “GAMA SYSTEM perception analitics”.

Specijalno priznanje dodjeljuje se kompaniji Energoprojekt-Energodata za inovativan doprinos objedinjavanju razvojnih i tehnoloških resursa iskazan kroz zajednički nastup sa komanijama ŽEJN, Jesenice i BASSILICHI iz Beograda.

Nagrada za najbolji autorski rad odabran po Javnom konkursu INFOFEST-a 2013, pripala je Mateju Gombošiju, Opština Beltinci, Slovenija, za rad “SOLARENERGO – NEW E-SERVICE FOR MUNICIPALITIES”. Za nabolji debitanstki nastup na INFOFEST-u 2013, nagradu je dobila kompanija KOVING. Nagrada za najbolje rješenje prezentirano na INFOFEST-u 2013, dodjeljuje se kompaniji E-SMART SYSTEMS za projekat “Servisi državne uprave u privatnom hosting okruženju”.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti