Najviše žalbi na EPCG i kablovske operatere

Najviše žalbi na EPCG i kablovske operatere

Ako je suditi po analizi centra za zaštitu potrošača, ono na šta su se u proteklih nekoliko mjeseci građani najviše žalili su usluge Elektroprivrede Crne Gore i kablovskih operatera i ispravnost tehničke robe

Prigovori na Elektroprivredu uglavnom su se odnosili na visinu računa ili na pokušaj naplate zastarjelog duga, a bilo je i žalbi na neefikasnost šalterskih službi. Veliki broj prigovora stigao je na usluge kablovskih operatera i ponuđene ugovore koji su, kako tvrde, po pravilu više na štetu korisnika usluga.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti